Over ons

Bel: 010-2367621

Kwaliteit hoog in het vaandel bij taxibedrijf Rotterdam

Bij Etaxicentrale in Rotterdam vinden we het belangrijk dat u veilig en comfortabel op uw plaats van bestemming aankomt. Wij werken samen met een vaste groep van 500 auto’s in Rotterdam en omgeving. Zo is er altijd een taxi bij u in de buurt. Al onze gediplomeerde chauffeurs hebben luxe wagens van hooguit een paar jaar oud. Elke dag worden al die auto’s grondig schoongemaakt. Daarnaast kennen onze chauffeurs de stad en weten ze behalve de snelste routes ook de beste restaurants, hotels en bezienswaardigheden in Rotterdam. Verder zijn alle auto’s voorzien van wifi en bepaalt u zelf welke muziek u wilt horen.

Goede communicatie bij Etaxicentrale

Wanneer u een taxi bestelt, maken wij een inschatting hoe lang het duurt voordat we bij u voor de deur staan. Daarnaast gebruiken we van een trackingsysteem, zodat u precies weet hoe ver de taxi bij u vandaan is. Op die manier hoeft u bijvoorbeeld niet meer in de kou te wachten. Wilt u ook weer opgehaald worden? Simpel. Bel of WhatsApp de chauffeur die u ook heeft gebracht. Vooral wanneer u zich in een luidruchtige omgeving bevindt, zoals een restaurant of club, is het prettig dat een eenvoudig berichtje voldoende is om een taxi te bestellen. Bent u op visite en weet u niet het exacte adres? Dan kunt u via WhatsApp ook uw locatie delen met uw chauffeur van Etaxicentrale Rotterdam.

Hotelservice in Rotterdam

Het komt regelmatig voor dat een klant bij een hotel afgezet wil worden, maar eenmaal daar aangekomen blijkt het hotel overboekt te zijn. Bent u in het bezit van een hotel in de regio Rotterdam en mogen wij deze klanten bij uw hotel onderbrengen? Dan horen wij dit graag van u. Wij brengen deze gasten kosteloos naar uw hotel als u in ruil daarvoor Etaxicentrale belt wanneer uw gasten een taxi nodig hebben. Een win-win situatie waar uw gast van meeprofiteert! Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bent u op zoek naar een goed taxibedrijf in Rotterdam?

Bij Etaxicentrale bent u aan het juiste adres. Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig op uw bestemming. Neem nu contact op om een taxi te bestellen met Etaxicentrale Rotterdam.

010 236 7621

24/7 bereikbaar

info@etaxicentrale.nl

Stuur ons een bericht