Schiedam

Bel: 010-2367621

Binnen 10 minuten een taxi voor de deur in Schiedam

Met de taxi reizen rond Schiedam op een veilige en snelle manier? Etaxicentrale staat voor u klaar. U kunt 24 uur per dag een taxi bestellen, en het mooie is: er is altijd een taxi bij u in de buurt. Of u nu onderweg bent naar het Schiedam Centrum Station of het Franciscus Vlietland ziekenhuis, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw rit zo spoedig mogelijk verloopt. Etaxicentrale werkt samen met een groep van 500 chauffeurs in de regio Rotterdam. Onder normale omstandigheden kan er binnen 10 minuten een taxi bij u in Schiedam voor de deur staan. U bent altijd op de hoogte hoe ver de taxi bij u vandaan is dankzij ons handige trackingsysteem. Zo weet u precies wanneer de taxi voor u klaarstaat en hoeft u niet onnodig buiten te wachten. Dat is de service van Etaxicentrale in Schiedam.

Airportservice vanuit Schiedam

Een rit naar vanuit Schiedam naar Schiphol boekt u al vanaf €80 voor maximaal 4 personen. We zorgen ervoor dat u ruim op tijd op uw bestemming bent zodat u genoeg tijd heeft om in te checken. Uiteraard helpen we u ook met uw koffers. Wilt u dat wij u weer ophalen? We bespreken vooraf waar we elkaar ontmoeten, of dat nu bij een meetingpoint of een van de vertrekhallen is. U kunt ons eenvoudig herkennen aan de iPad met daarop uw naam duidelijk leesbaar. We helpen u met uw koffers en brengen u veilig naar uw bestemming met Etaxicentrale in Schiedam.

Naar/Van Schiedam (1-4 personen)
Rotterdam Airport Vanaf €25
Schiphol Airport Vanaf €80

Etaxicentrale schakelt u in voor:

N

Airportservice

N

Zakelijk vervoer

N

Leerlingenvervoer

N

Stadsritten

N

Ervaren chauffeurs

N

Luxe wagens

N

Comfortabel reizen

N

Uitstekende service

N

Goede communicatie

N

Het nakomen van afspraken

Zoekt u een fijne taxiservice in Schiedam?

Geniet van een comfortabele rit in een luxe taxi van Etaxicentrale. Neem nu contact op met Etaxicentrale om uw taxi in Schiedam te bestellen.

010 236 7621

24/7 bereikbaar

info@etaxicentrale.nl

Stuur ons een bericht