Tarieven

Bel: 010-2367621

Vast tarief of betalen per minuut

Wilt u betalen per kilometer en minuut, of liever vooraf een vaste prijs weten? Bij Etaxicentrale kunt u dat zelf bepalen. Overleg met uw chauffeur en hij rekent voor u uit wat uw rit gaat kosten. Wij zetten de taximeter niet aan en u kunt op die manier zorgeloos genieten van uw taxirit, zonder dat u druk hoeft te maken om eventuele vertraging. Ook dat is het comfort van Etaxicentrale. U kunt in de taxi van of naar Rotterdam betalen met contant geld. Daarnaast zijn al onze taxi’s voorzien van een pinautomaat. Wilt u met uw pinpas betalen dan kan dat zonder extra kosten, ook voor kleine bedragen. Tenslotte kunt u ook met uw creditcard veilig en gemakkelijk betalen bij Etaxicentrale in Rotterdam.

Tarieven taxi Rotterdam

Naar/van Rotterdam Airport

Rotterdam (1-4 personen)

Vanaf €20

Rotterdam (5-8 personen)

Vanaf €30

Naar/van Schiphol Airport

Rotterdam (1-4 personen)

Vanaf €79

Rotterdam (5-8 personen)

Vanaf €99

Naar/van Eindhoven Airport

Rotterdam (1-4 personen)

Vanaf €150

Rotterdam (5-8 personen)

Vanaf €170

Naar/van Brussels Airport

Rotterdam (1-4 personen)

Vanaf €179

Rotterdam (5-8 personen)

Vanaf €199

Naar/van Düsseldorf Airport

Rotterdam (1-4 personen)

Vanaf €249

Rotterdam (5-8 personen)

Vanaf €269

Zakelijk vervoer bij Etaxicentrale

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Bij Etaxicentrale bent u aan het juiste adres. Van tevoren boekt u een luxe auto met een chauffeur in pak. In de taxi is water aanwezig; op aanvraag verzorgen we ook andere (alcoholische) dranken voor u. Daarnaast kunt u gebruik maken van wifi in de taxi en is er de mogelijkheid uw laptop of telefoon op te laden via de usb-laders of autolader. De uurprijs van deze VIP-service is €50,-. Als zakelijke klant is het mogelijk om de rit voor u op rekening te zetten.

Taxi nodig in Rotterdam?

Etaxicentrale staat voor u klaar. Wij brengen u veilig en comfortabel op uw bestemming in onze luxe auto’s. Neem nu contact op met Etaxicentrale om uw taxi te reserveren in Rotterdam.

010 236 7621

24/7 bereikbaar

info@etaxicentrale.nl

Stuur ons een bericht