Taxi Rotterdam

Bel: 010-2367621

Airportservice: van Rotterdam voordelig naar het vliegveld

Gaat u naar Schiphol, Rotterdam Airport of een ander vliegveld, dan maakt u gebruik van onze speciale Airportservice. We zetten u ruim op tijd af zodat u ontspannen geniet van uw rit en alle tijd heeft om rustig in te checken. Uiteraard helpen wij u met uw koffers. Ook voor het ophalen staan we graag voor u klaar. We bespreken vooraf waar we elkaar ontmoeten, bij een meetingpoint of een van de vertrekhallen. Met uw naam duidelijk zichtbaar op een iPad herkent u ons eenvoudig. We helpen u met uw koffers en brengen u veilig naar uw bestemming met Etaxicentrale in Rotterdam.

Leerlingenvervoer in Rotterdam

Leerlingenvervoer in Rotterdam en omgeving is ook mogelijk bij Etaxicentrale. Daarvoor maken we gebruik van onder andere onze taxibusjes. Voor het leerlingenvervoer zetten we ervaren chauffeurs in die beschikken over een EHBO-diploma. Zij halen en brengen kinderen veilig van en naar school. Voor een goed gevoel is het voor de ouders en kinderen mogelijk om van tevoren kennis te maken met Etaxicentrale. Onze wagens zijn niet geschikt voor rolstoelvervoer. Mocht er sprake zijn van een beperking dan overleggen we waar we rekening mee moeten houden; zo kunnen alle kinderen zorgeloos reizen met Etaxicentrale in Rotterdam.

Zakelijk vervoer bij Etaxicentrale Rotterdam

Etaxicentrale Rotterdam biedt zakelijk vervoer op aanvraag. Bijvoorbeeld als u naar een vergadering, bijeenkomst of belangrijke dinerafspraak gaat. U boekt uw luxe auto met chauffeur in pak die op u wacht tijdens uw afspraak. Vers water is altijd voor u in de taxi aanwezig; overige drankjes (inclusief alcoholische) regelen we op aanvraag. In de comfortabele auto hebt u beschikking over wifi en u selecteert u zelf uw muziek. U kunt uw telefoon of laptop opladen via de usb-laders of autolader. Als zakelijke klant kunnen wij de rit voor u op rekening zetten bij ons taxibedrijf in Rotterdam.

Zoekt u een betrouwbaar taxibedrijf in Rotterdam?

Etaxicentrale brengt u veilig en snel op uw bestemming. Neem nu contact op om uw taxi te reserveren bij ons taxibedrijf in Rotterdam.

010 236 7621

24/7 bereikbaar

info@etaxicentrale.nl

Stuur ons een bericht